Besökare idag


lördag 3 juli 2010

Aa, eller hur, damer och IKEA.....:-(

Skribenten är åter igen blåst på garderoben till stora sovrummet, damen ifråga som skulle få sin karl att bära ner garderoben till carporten drev på honom och två polare så att det slutade med ett fall i trappan och garderobsjäveln mer eller mindre krossades och är utom all räddning, så skribenten fortsätter att leta.....:-(

Vidare har jag varit med hälften på IKEA och inser nu att vill man strula till förhållanden så går man till Ingvar Kamprads inrättningar tillsammans med sin dam, där kan dom virra runt hela jävla dagen utan någon form av struktur och det är alltid på samma sätt, det börjar med att man skall lämna tillbaka något som har köpts utan att man (hon) har tänkt, sen köps det nya saker utan att hjärnan har fått vara med .....:-)

När man väl är åter i hemmet så är dom införskaffade sakerna redo att bytas mot nytt skit i samma butik, skribenten har idag funderat, efter att ha stått i kön för återköp, hur jävla mycket är det inte som aldrig någonsin ens kommer ur förpackningen, på något sätt fungerar damer så att dom rastar varorna några dagar och sen lämnas dom tillbaka till utgångspunkten...:-)

Idag har skribenten insett att snacket om att damer kan göra fler saker samtidigt, endast grundar sig på att dom är så jävla förvirrade så att dom inte kan koncentrera sig på en sak utan därför strular med fler saker på samma gång....:-)

Damer är en annan sort, hade man varit mindre "pilsk", så hade man hellre varit sambo med en karl...:-)

Så här långt, så har Kamprad endast lyckats med att klippa av åkbandet, Målaren (Krigaren) fattar vad skribenten snackar om, så om Södermalms Pärla undrar vad skribenten menar, så kan hon fråga honom, ni andra får leva med att fundera på detta tills skribenten bemödar sig om att förtydliga det på ett annat sätt....:-)

Dock har tomten rensats från skräp och byggavfall idag, så att en hel del förbättringar har skett, klädkammaren har blivit helt klar och allt virke till altanerna har hämtats och kommer upp i början på nästa vecka sen är kåken klar för försäljning och skribenten skall nu bara hitta en mäklare som är pålitlig och seriös (det blir fan inte lätt), morgondagen kommer att delvis bestå av tjafs rörande uppsättning av speglar, tavlor och andra inredningsdetaljer samt montering av nyinförskaffad säng med tillhörande sängbord till lilla sovrummet....:-(

Funderingar har kommit om kåkens storlek, när skribenten beskriver barren så låter det som om det är ett slott, så är inte fallet, själva huset är på knappa 80 kvadratmeter med en gäststuga på ca. 12 kvadrat och en snickarbod/förråd på 25 kvaddis och tillhörande altaner på ca. 35 kvadratmeter i dom viktigaste vädersträcken, d.v.s. inte i Norrläge.....:-)

Nu orkar jag inte skriva mer, utan det här får duga till erat morgonkaffe, men jag återkommer bergis i morgon och berättar hur inredningstjafset har gått mellan skribenten och hälften....!

Sköt om er och kom ihåg "åkbandet", ganska viktig sak i ett förhällande....:-)

Grumpy (IKEA-hataren) Old Man

2 kommentarer:

  1. Nu har du fått allting om bakfoten gällande oss kvinnor.

    SvaraRadera
  2. Jo åkbandet är viktigt.. Men lämna nu E till att inreda slottet på egen hand! Kan Maria i Hollywood fruar kan E! Fixa du en mäklare istället så du kommer hem till Ön när du fyller år.Vi kan mer än du tror vi kvinnor! Var nu rädd om det du har och hetsa inte upp dig.. Kram från oss på Södermalm.. (jo krigaren log och berättade)

    SvaraRadera