Besökare idag


söndag 4 juli 2010

Tivolit rullar igen.....:-)


Goder Afton och hoppas att ni mår bra, skribenten orkade inte författa i går natt utan valde att använda sängen i stället för att vara "snortrött" under söndagen men jag kan tala om att allt börjar komma på plats och Växjö-M´s rum, ja även krigarens är så jävla stiligt så att man får en klump i halsen när man tittar in, hälften hon kan med lågbudget och enkla medel göra underverk av saker....:-)





Beträffande åkbandet så hade det inte gått av det hade bara töjt sig, altanen i söderläge är i det närmaste helt klar, skribenten åker in till Uppsala i morgon bitti för att hämta det allra sista av tryckt virke som fattas till slutförandet av altanräcken och trappsteg, sen återstår lite takfotsbrädor och målning av dessa samt slutförandet av kakling framför öppna spisen, så skribenten räknar iskallt med att sitta på Gotlandsbåten natten mellan onsdag och torsdag, Hem Ljuva Hem....:-)


Hälften är pigg på mornarna på gränsen till störande ibland, i morse började hon måla klockan 06.30 och har nu i kväll sovit en stund i soffan medan skribenten lade dom sista trallen på altanen, men nu är hon ute och målar väggarna i friggeboden, innan har hon målat fönster och dörrar utvändigt och invändigt i samma friggebod, allt blir så vackert, så hade det inte varit för myggjävlarna så hade man gott kunnat tänka sig att tillbringa tid här även i framtiden, Nä föresten, när det är varmt här så blir det så jävla varmt så att man steks, vi har dom sista 3 dagarna haft en bra bit över 30 grader i skuggan så det är en jävla tur att vi har utrustat kåken med AC, annars hade vi nog kolat i värmeslag....:-)


Detta var allt ni fick till måndagens morgonkaffe, men ni får klara er på det så länge, hälften åker hem med nattbåten i morgon (måndag), Mullvaden verkar må hyvens enligt rykten och bilder som jag har fått av grannen G, så på det hela taget är det mesta som vanligt.....:-)

Grumpy (Tivoli) Old Man

2 kommentarer:

  1. Goodmorning ☺.. Gäspande och internationell idag. Sa ju att E fixar till Stugan på egen hand. (Tydligen även en Herre närmandes de 60 ☺ ). Kvinnor kan tydligen så även du blir övertygad. Gillar när du låter mildare i tonen. Kul med bilder på projektet vi har läst om en längre tid. Ses nästa vecka.
    Kram och hälsa Gotlandsfrun..
    p

    SvaraRadera
  2. Hej på Er båda, Vi här på Lindeväg börjar undra om Ni flyttat, även Mullvaden börjar se lite villrådig ut, och jag har ta mig fan inte hört honom gnälla/mjaula på de sista veckorna, hoppas vi ses snart, det finns dricku i frysen.
    hälsningar G med familj.

    SvaraRadera