Besökare idag


fredag 28 januari 2011

Skribenten är en lycklig jävel i sin materiella värld....! YES BOY...:_)

Skribenten hade en morgon som inte var vad man skulle kunna kalla bra, visserligen blev jag som vanligt väckt till färdigt kaffe av Hälften, men sen kom skräcken.....!

Hälften hade tryckt igång ljudet till morgon-TV, skribenten trycker på "fjärrisen" och det händer inte ett skit, upplevelsen av detta kan bara jämföras med en självmordsbombares frustration när han glömde stubintråden, TV-jäveln är helt död och skribenten får dricka kaffe medan han stirrar på en becksvart glasbit, detta går inte att förklara, det måste upplevas, som han sa som blev granskad på grund av att inte ens existensminimum var uppnått....:-)

Alltnog, den nya datorn anlände vid pass 16.00 till skribentens bostad, kommer att vara inne i systemet i morgon eftermiddag, återstår viss installation av mjukvara, just nu skrivs den sista bloggen i världen på det gamla ångdrivna liket, som nästan är äldre än skribenten själv, vid hemkomsten från arbetet skulle skribenten och Hälften åka ner till Junewik´s butik på Östercentrum för att köpa en "burk" som reades ut för det låga priset av 3.300 riksdaler, men när vi träder in i nämnda butik, så har dom haft så dåligt omdöme så dom har förlagt någon form av firmafest samma dag som skribenten skulle införskaffa sin nya televisionsapparat, trots att vi redan var inne i butiken, så säljer dom inte på oss en burk utan hänvisar till sin eftermiddagsfirmafest som "lämpligt" nog är förlagd till bästa säljtid en fredagseftermiddag, ett tips från skribenten är att låta företaget gå före festerna, detta är nästan en förutsättning för att inte "konka", men skribenten behöver en TV för att kunna slötitta, Hälften behöver en TV för att kunna somna klokt i soffan......:-)

Trots löften till Jaktfalken (numera Stridsfalken) att inte nyttja Elgiganten så åker vi dit, hör och häpna vi blir mottagna av en Fredrik som verkligen är en servicekille, han föreslår några maskiner, Hälften tycker att hans budgetförslag är av rätt sort, men skribenten som är en sann "prylbög" hittar sitt fynd i butiken en 47 tums LED-TV (tunnare än skribentens plånbok) för ynkliga 12 loppor, efter lite tjat ingår ett väggmontage i dealen, Hälften vill backa ner till 40 tum, skribenten lägger på tjurigungeattityden och får sin vilja igenom, detta betyder att nu åker den äldre varianten av DVD rätt ut i periferin, uttagen/anslutningar är av ålderdomlig typ (skribenten är också en ålderdomlig typ, som snart åker ut, men det får vi ta sen), detta betyder att skribenten under morgondagen är "tvingad" att åka på sta´n för att köpa en modern....:-) Men va fan, man lever bara en gång....:-)

Nu har jag inte tid med er mer, ni får roa er själva, jag firar att det är löRdag och att halva väggen i vardagsrummet inte behöver tapeter längre......:-)

Så tills i morgon God Natt eller God Morgon, allt löser sig med modern teknik.....!

Grumpy (Spendervästen) Old Man

7 kommentarer:

  1. Nu är du inte arg och LEDsen längre, men att sjunk så lågt för en TV att inköpet gör på den största jävla skitaffären i Visby det hade jag inte förväntat mig av dig..

    SvaraRadera
  2. lever man under sådana vidriga förhållanden som skribenten fick göra fram till klockan 18.00 i går, så är det fullt naturligt att moral och empati försvinner, Kram på dej Qvinna....:-)

    SvaraRadera
  3. Oj Oj.. Nu får ni möblera om hemma. Ögonen lär vara för nära denna bioduk till TV. Sen ser man varenda por på människorna som dom försökt sminka över. Annars är det nog en bra Tv, men tror hälften komer säga som jag skulle sagt, 40 tum hade räckt väl! kram på er och ha en trevlig TV/dator Helg.
    P.S Själv tar jag Rya och Brorsan och går på MC-mässan! Föresten är jag lite putt på dig, Då N som bodde i er källare under GGN, går runt i Nykvarn och berättar att "Tompas syrra är en törstig jävel!" Troligtvis för alla ortsbor eftersom det är hans nya fras. Och vem sa det till honom ☺? Det kallas konsekvens Classe!

    SvaraRadera
  4. Detta visar att N är en kille som har lätt att ta till sig information, att han sen väljer att vidarebefodra informationen visar att han borde ha en egen blogg, så att all saklig information han sitter inne med verkligen når ut.....:-) Ha en bra mässdag, kanske kommer N dit med Thomas och har något "starkt" med till dom törstiga....:-)

    SvaraRadera
  5. Ja du Jaktfalken, Han LED alla helvetes kval, innan han fick en Ny skärm på väggen.
    Men jag undrar om det inte hade räckt med att byta batteri i den gamla fjärrkontrollen ;)
    //G

    SvaraRadera
  6. Det skulle han aldrig erkänna om det endast var batteri byte " Tiden är ur LED "

    SvaraRadera
  7. LEDtrådarna haglar, ni försöker få mig LEDsen, men jag gLED ur den fällan, debatten gör mig utLED....:-)

    SvaraRadera