Besökare idag

fredag 4 februari 2011

Skribenten lever hellre med brutna armar än Målarettan.....!

Rubriken kan verka konstig, men det föreligger skäl till den texten, egentigen två skäl, det första är att 1 är ett faktum, 2 är den totalitära kontrollenhet som tvingar på folk förbund/organisationer, vilket borde vara förbjudet, hade skribenten använt samma metod så hade detta inlägg skrivits från Kumla eller Hall......!

För det första så kan det tyckas konstigt att skribenten formulerar armbrott i pluralis när han redan bevisligen lever med det i singularis alltså inte egen bruten arm, men Hälftens högra.....:-)

Vad är då skälet till att Målarettan omnämns över huvud taget, Jo, nämnda fascistiska Fuckförbund (medvetet felstavat) har i dagens lokala tidningar fått införa annonser om en blockad av ett seriöst Gotländskt Målarföretag, mot ett förmodat furstligt gage, där man uppmanar till totalblockad av deras arbeten för att få företaget och dom anställda att vara tvungna att ansluta sig till Målarettans fascistorganisation, hela historien kan sammanfattas enligt en av kommunister, fascister och nationalsocialister vedertagen metod att tvinga s.k. fria individer att signera avtal och ingå medlemsskap mot egen vilja, där man ger sossesympatisörer rättigheten att dels registrera enskilda individer i databanker med ren filhantering utanför deras egen kontroll samt medvetet försöka störta företag mot konkursens brant....:-)

Skribenten undrar stilla varför gäller inte vanliga lagar för LO-anslutna Fuckliga organisationer, samhället säger nej till att "motorburna organisationer" utövar beskyddarverksamhet, men tillåter att "totalitära LO-anslutna Fuckförbund" använder sig av likvärdiga metoder, företaget Colorelit Måleri AB i Visby har så vitt skribenten vet 2 delägare och 3 anställda som inte är fackligt anslutna och inte heller vill vara det, dessutom sköter företaget sig helt och mer därtill beträffande anställningspolicy än vad facket kräver, så långt är allt bra och alla är nöjda, men Målarettan anser att företaget skall skriva ett avtal med M1 så att dom får möjlighet att införliva uppgifter om Colorelit´s anställda i sitt datasystem, som för övrigt strider mot lagen om personlig integritet, detta är enligt Svensk Lagstiftning ett brott och hade genererat straffpåföljd hos alla och envar andra utom Målarettan....!

Enda skälet som skribenten kan se varför man ska göra något genom att blockera dessa individers arbetsplats är för att man anser att "förbundet" är i sin fulla rätt (självbestämd) att använda samma metoder som alltid har använts av kommunismen (medlem i kommunistpartiet har förmåner och rättigheter som andra ej har), socialnationalismen (anslutna individer ges rättigheter att stjäla andra medborgares försörjning) och fascismen (ansluten individ till partiet erhåller polisiärt skydd för hela familjen), här har vi en solklart TOTALITÄR MAKTSTRUKTUR, som dessutom betalar av medlemspengar för att staten skall styras socialistiskt utan att individerna, vars pengar man använder, har möjlighet till s.k. veto.....:-(

Varje medlem som godtar detta handlingsförfarande godkänner samtidigt att organisationen skall få full rättighet att styra över medlemmars liv, kan man inte genomskåda denna politik, då "sitter man taskigt till i båten", och bör betänka att följderna i slutändan kan straff dig själv, nästa steg kan bli att ytrandefrihet endast gäller för dom som säger "rätt" sanningar.....?

Skulle den här maffiablockaden trappas upp, så lovar skribent här högtidligt att jag personligen skall göra allt för att bryta mot denna blockad, personligen skall jag hjälpa företaget att få fram materiel och nya kunder, dessutom skulle jag kunna tänka mig att pissa i Målarettans brevlåda i deras högborg på Erikslundsgatan 4, Hägersten i Stockholm, skribenten HATAR VERKLIGEN DERAS JÄVLA TOTALITÄRA METODER och skulle mycket väl kunna vara delaktig i en anarkistisk attack mot denna HITLERINSPIRERADE SUNKORGANISATION......!

Fackets nytta existerade i Ådalen-31, dock skall ingen kredit någonsin komma nuvarande organisation och dess feta arslen till godo, ni suger ur medlemmarna deras kapital till egennytta och beter er 1000-falt värre än någonsin kapitalismen har lyckats med:

Sådan är socialismen
det är förbundens paradis
men ingen hör en knegarbön.....

Texten borde nog skrivas om på riktigt ordentligt med tanke på ert totalitära betende, måtte inget jävla ombud för eran förtryckarorganisation flytta in här i området, då kommer jag att ansluta mig till: Spräng en brevlåda eller dess ägare.....!

STÅ PÅ ER COLORELIT MÅLERI AB, skribenten stödjer er till 100%.....:-)

Annars mår vi bra (skribenten och 2:an M) om vi bortser från Hälftens smärtsamma högerarm, aftonen kommer att gå i matfrosseriets tecken med tillhörande.......:-)

Ingen rolig läsning en helg, men vem fan har sagt att just du ska ha kul.....:-)

Till sist God Natt eller God Morgon önskas ni trots allt av en jävligt upprörd anarkistisk brevlådepissare..:-)

Grumpy (Fuck the Fack) Old Man

6 kommentarer:

 1. Kan bara hålla med om detta. Vill de ha strid, så ge dem strid. De lever kvar i en svunnen tid, där arbetare faktiskt led på arbetsplatsen och där fackförbunden faktiskt gjorde stor nytta. På dem bara!!

  I övrigt kommer min tystnad nu vara total i 2 veckor, jag drar till kuba för att se socialismens/kommunismens verkliga påverkan!

  SvaraRadera
 2. Min egen Zapata, jag känner en viss form av stolthet över att du köper min analys och dessutom står på min sida i ett så "känsligt" ämne, det här är fan i mig värre än Cubakrisen, nu är det läge för en revolution från andra sidan, i nästa val (om skribenten lever) kommer jag att agera för dom som är utsatta för LO´s förtryck oavsett partitillhörighet, i mitt parti som kommer att vara : arbetare som har glömt Ådalen 31....:- )
  Grumpy (Stridspitten) Old Man

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig i dag Classe... Fast det kommer inte att bli någon vana.

  SvaraRadera
 4. arbetsskyggt galet fyllo,,,,

  SvaraRadera
 5. vadan detta sena uppvaknande och vad avses, kan det förtydligas, menar anonym mig eller sig själv, oklart inlägg som dock visar att författaren av detta gårna vill uttrycka en åsikt men verkar ha svårt med allt utom sammanfattningen....:-)

  SvaraRadera