Besökare idag

måndag 28 februari 2011

Fyllkärringar borde särbehandlas.....?

Fick en länk av grannen G (i hans inlägg rörande gårdagens blogg) som ledde till FI (politiskt parti...?), där skriver dom om alkoholpolitiken enligt följande (detta är ett utdrag):

Feministiskt initiativ vill satsa på att öka kunskapen om kvinnors drogmissbruk, genom forskning, utbildning och metodutveckling inom socialtjänst, sjukvård, polisväsende och behandlingsverksamhet. Ett genusperspektiv måste läggas på alla led i bemötande-, behandlings- och tillfrisknandeprocessen inom alkohol- och drogmissbruksvården, så att all vård och behandling kan utformas utifrån kunskap om könsspecifika skillnader mellan kvinnors och mäns relation till alkohol och droger.


31. Fi ska verka för att ett genusperspektiv tillförs alla led i bemötande-, behandlings- och tillfrisknandeprocessen inom alkohol- och drogmissbruksvården, så att all vård och behandling kan utformas utifrån kunskap om könsspecifika skillnader mellan kvinnors och mäns relation till alkohol och droger.


32. Fi ska verka för att möjligheten för kvinnor att få bättre hjälp inom missbruksvården ökar. Till detta behövs avgiftningskliniker, behandlingar och boende som är avsedda endast för kvinnor.

Skribenten som är en god läsare och dessutom tolkar skriften exakt som den är skriven, kan därför nu förtydliga ovan skrivna:
 
Gudrun Schyman har krökat ner sig och anser att hon därför bör särbehandlas mot övriga alkoholister för att hon är kvinna, enligt artikel 32 så anser hon att hon skall ha rätt till en behandling som ingen annan alkis av manligt kön kan få.....? Den kärringen skall akta sig för Midnatts-korna, hon står på tur....!
 
Hade hon nu månat om alla alkoholister oavsett kön, då hade skribenten kunnat säga att hon hade någon form av empati i sin nersupna kropp, men som läget är just nu, så vill jag påstå att det enda hon är ute efter är att plocka poäng i sitt interna FI..stim, skribenten önskar henne lycka till och hoppas att hon och hennes övriga "ruggsubbaklubb" kämpar på, kanske är det dom som skall "rädda" landet....:-)
 
Skribenten sa det innan valet och säger det igen, jag kommer att starta ett parti med namnet TTA, sen skall jag ringa Gudrun och fråga om inte FI kan bilda en koalition med TTA, då kanske det blir roligare med presskonferenserna, skribenten ser redan affischerna framför sig...:-)
 
Dagen har varit bedrövlig, nästan ingenting har hänt, om man bortser från att en del har gjorts i hemmet, målaren R ringde i morse och ställde in arbetsdagen i Rute och skribenten som är en man med låg arbetsmoral, han hängde på direkt, man vill ju inte bli omtalad som en Besserwisser.....!
 
3:an E drog från ön i fredags och snodde med sig Hälftens dörrnyckel och i dag så efterlyser han ägaren till nyckeln på Facebook, knepig kille den där pojken, undrar om han vet att han var här hemma förra veckan, kollen måste ligga på något annat just nu....? Men han kanske hade läst skylten innan han åkte, så för säkerhets skull så tog han allt på lappen innan han drog mot Stora Staden....:-)
 
Jo, just det, skribenten och Hälften har varit och köpt Gotländska polerade marmorskivor till hyllorna i uterummet, det blev "dyrt", tre mindre hyllor hittades hos Visby Plattsättning till det schangtila priset av 25:- för alla tre, undrar varför alla gnäller om hur dyrt allting är.....?
 
Annars gäller för stunden endast: God Natt eller God Morgon, hoppas att jag har något att skriva om i morgon i stället, jag skulle ju alltid kunna läsa hela jävla valmanifestet hos FI, detta skulle ju kunna få spinn på skribenten...:-)
 
Grumpy (Partordförande i TTA) Old Man

2 kommentarer:

  1. Som samhället ser ut i dag så finns det många behandlingshem etc ..för män, men bara ett fåtal för kvinnor min tolkning är att Fi vill satsa så kvinnor skall få samma möjlighet som männen att få hjälp. När kvinnor super eller drogar är detta mer skamligt därför sker detta i hemlighet och de vågar inte på samma sett söka hjälp i mannens dominata värld. Så tar du reda på mer fakta om skillnaden mellan man o kvinnas problem så har du nog förklaringen till varför Fi vill hjälpa det kvinliga könet. Sup på den du!!

    SvaraRadera
  2. Det är upp till var och en att supa och droga i hemlighet eller öppet, om nu kärringarna super i löndom, hur fan ska du då kunna hitta dom och få in dom på hemmet....? Så vitt jag vet så domineras det här hemmet av kvinnor och även dom flesta andra hem jag känner till, vems fakta om skilnad talar vi om, FI´s, eller....?

    SvaraRadera