Besökare idag

fredag 18 februari 2011

På begäran kommer en liten helgläsning....:-)

Skribenten har aldrig haft så många besökare på bloggen som det har varit sen jag la den i träda, kanske beror det på att många går in och tänker: Yes, han har verkligen slutat skriva sitt skit, äntligen kan vi få tänka själva utan att bli påbrackade en massa förutfattade meningar....:-)

Så för att få slut på deras lycka så väljer jag här och nu att skriva en mindre skrift som förhoppningsvis kan få er att uppleva frustrationen i repris, det blir lite som på TV, där går allt som man aldrig ville se igen i repris, när nu detta har skrivits, då kanske man kan få lite licenspengar på den här "skiten" också, blogglicens kanske är framtidens melodi, på tal om melodi, så kan skribenten tala om att jag hade som motto att jag skulle följa Melodifestivalen för att kunna tala med 3:an E om något som han gillar, men det "sket sig", jag missar programmen och pysslar med annat när festligheterna går av stapeln, så jag får prata med honom om något annat, men han vill ju inte prata om Whiskey, så.....?Mullvaden sover nästan på heltid, vilket betyder att han är tvungen att käka 11 ton torrfoder och en hel burk kattmat när han av misstag vaknar, det är fan inte lätt att leva upp till ett rykte som storätare när man har fullt upp med att "kvarta" hela dygnet...:-(

Hälften har också kvartat mycket under den här tiden, detta är i och för sig inte så konstigt, hur jävla kul är det att pyssla med något när högerarmen är av, kanske har hon nu gett ett ansikte åt uttrycket "arma människa", vad vet jag som endast är en fattig snickare med två fungerande armar....?

Veckan har gått i butiksinredningens tecken och jag har byggt väggar med konsoller för hyllor i hundratal, skribenten köper detta som syssla, jag har alltid gillat "hyllor", fast det säger inte så mycket för jag gillar även "lökar", men jag blev inte grönsakshandlare bara för det.....!

Kylan gör skribenten svårt deprimerat, jag har hela tiden väntat på att den globala uppvärmningen skulle komma med Medelhavsklimat som dom har lovat, men det är väl med det som det är med allt annat, det fanns väl något finstilt i det löftet som skrevs: - Om inte......! Det känns svårt att ta forskare på orden när det är Fullmåne och 12 minusgrader på utsidan av vårt "enkla käll", veden tryter så det är dags att kontakta våran gode vän vedleverantören A, förhoppningsvis så kan han hjälpa oss igen, den karln han är pålitlig som en Suzuki Grand Vitara i vinterkylan, skribenten har nu bestämt sig för att köpa solfångare till "kåkjäveln å det snaraste, det vill säga i vår, just nu tänker jag fan i mig inte montera någonting på ett tak som håller 100 minusgrader, men det är mer som behövs på det här "rucklet" vi bor i....:-(Läs och begrunda, ni är dom första som läser en blogg som har avstannat, bara det är en sensation i sitt slag, men hur som helst: Sov Gott eller God Morgon som det eder behagar....!

Grumpy (Insomnad) Old Man

5 kommentarer:

 1. Jag är så glad att du gått ur ditt ide men jag tänker fanemej gå i ide det är för jävla kallt. Väntar med spänning på uppvärmningen, gör allt jag kan för att den ska bli verklighet!!!

  SvaraRadera
 2. Det finns ingen global uppvärmning, det är bara forskar snack, för att kunna behålla kanske till och med utöka forsknings anslagen.
  Skulle man idag från forskar håll, berätta sanningen så blev hela forskarkåren som håller på med klimat, arbetslösa.
  Angående kölden i vårt avlånga land, så följer den bara normala cykler, tidigare kalla vintrar tre år på raken (39-40,40-41,41-42 och 84-85,85-86,86-87) så vi lär få en vinter till med liknande köld innan det blir mer normal vinter med snöblask.
  Håll vedspisen brinnande ;-) Grannen G

  SvaraRadera
 3. Är förvånad att du inte varit upprörd/förbannad på något/någon utan endast på klimatet under de tre dygnen som bloggen varit i vila. En incident hände i går på Maxis pakering och det var nog tur att det inte var du som var drabbad för då hade det nog uppstått blodvite, men O.. har gått i din skola sista året så han låg på signalhornet och pekade finger och då må du tro att en passagerare i bilen (man) kastade sig ur och sprang efter våran bil.. ha ha. Blev lite deppig när jag läste G.. statistik Fy fan för en sibirisk vinter till.. Ha en bra dag

  SvaraRadera
 4. Härligt att du är tillbaks! Nu är det den anonyma från Bajenland som skriver. Finns fler här!
  Kram och hälsa din arma hälft!!

  SvaraRadera
 5. Pappsen! Du är ljuvlig! 3 dagar höll du dig ifrån bloggen ;)

  Pussa

  SvaraRadera