Besökare idag

söndag 6 februari 2011

Ingen blogg skall vara söndagselak, fäller en tår och kör några gravöl över en stor stjärna som har slocknat.....:-(

Skribenten lämnar all satir åt sidan och beklagar att en av mina största favoriter i musikens värld har gjort verklighet av mina tankar under fredagsnattens rockröj, han lämnade kvar spår som jag hoppas aldrig "snöar igen".....:-)

Skribenten är fan i mig inte troende när det gäller HokusPokus, men när alla andra i familjen hade somnat i fredags natt (lördags morse om man skall vara ärlig) så hissade skribenten en bunt egna bira och lyssnade på Gary Moore med 50.000 decibel i lurarna och tänkte, det här ska fan i  mig spelas på min begravning: I´m moving on.....

En av dom jävligt stora gossarna.....:-)

Detta sätter nu en annan dimesion på mina spellistor på Spotify, killen var en GUD på gura, jag kan bara hoppas att där han nu landar, dit kommer jag också, så jag hoppas att min gamla polare J ordnar plåtar till ett gigg när jag anländer.....! Hoppas att då kunna höra även denna "live" i nästa dimension....:-)

Ruskigt bra, YES...:-)

Annars har dagen inte gett nått större lyft för skribenten, två auktioner med ett missat objekt på varje, vidare till Hemse för att ta oss till Burs för lunch eller i alla fall eftermiddagsfika, sket sig det också, inte en av skribentens bättre dagar kan man sammanfatta eländet med, men Hälften slapp ligga i soffan med armsmärtor, hon fick åka bil med armsmärtor....!

2:an M är ännu hos oss och åker hem till fattigdom och elände i morgon eftermiddag, sen kommer allt att rulla som vanligt under veckan, men mot slutet av veckan så skall 1:an K dyka upp eftersom hon skall gå på P´s födelsedagsfest till nästa helg, även skribenten och Hälften är ditbjudna på mingel, frågan är bara hur Hälften´s arm kommer att klara detta, tiden kommer att visa det.....?

Dagen avslutas nu med att det blev söRndag, med anledning av några gravöl för Gary Moore, kanske även en extra stund med lite nostalgi och hörlurar för att minnas gossen.....? Irlands flagga borde fan i mej vaja på halv stång resten av det här året.....!

Annars har jag inte mycket att skriva om, så räcker inte detta till kaffet, då får ni lösa det själva, jag kan inte hjälpa er för stunden, men säger ändå Sov Gott eller God Morgon, livet rullar vidare även om Blueshjärtat fick ett kraftigt sår....:-(

Grumpy (Ledsen) Old Man

2 kommentarer:

 1. Godmorning.
  Det blir såklart en sorglig blogg, när en stor man gått ur tiden. 58 år är synd och skam.
  J skulle spela "Still got the blues (for you)" för det vet jag liksom.
  Ha en bra vecka trots allt. Hälsa E så gott.
  Kram/p

  SvaraRadera
 2. Ja jag håller bara med, det är sorgligt att en sådan storhet lagt gitarren i fodralet.
  Med tanke på hur broder J kunde rodda runt, så kommer han med all säkerhet att ingå i Gerry´s CREW där på andra sidan, så Grumpy friplåtar till dessa spelningar lär inte bli några problem.
  Själv letade jag upp låtarna på Spotify, tog med några Bira och satte mig i bastun, otroligt skönt efter en lång arbets söndag.
  må väl/G

  SvaraRadera