Besökare idag

måndag 14 februari 2011

Nu får ni fan i mig skärpa er, replik är det minsta man kan begära....!

Skribenten har "kroknat", nu är det upp till er om detta mediaflöde skall vara kvar eller inte, aftonens inlägg kommer att antingen gillas eller hatas, men saknas respons så avvecklas "skiten" å de snaraste....:-(

Detta blir antingen ett ställningstagande eller också så kommer allt att rulla på i tysthet, nu kastar jag ut det i cyberrymden: Skribenten hatar all form av fundamentalism, nu tror ni givetvis att jag avser muslimer och delvis har ni rätt, men jag avsåg i första hand Israelisk fundamentalism, ett samhälle som söker empati för att dom blev grymt behandlade av Tyska Nationalsocialister under 30 och 40 talet använder idag likvärdiga metoder för att stänga ute ett helt folkslag från alla former av trygghet och socialt liv endast med hänvisning till att dom nu regerar i ockuperat land och därför fråntar ursprungsbefolkningen alla rättigheter med hänvisning till att dom enligt en jävla "sagobok" skulle vara ursprungsbefolkningen i detta område, skribenten påstår inte att deras föräldrar existerade i området under tiden när den s.k. Jesus levde i området, men detta ger fan i mig inte dom rättigheten att behandla andra människor ovärdigt, vad dom i realiteten just nu sysslar med är att försöka utrota alla individer som inte lever efter deras jävla fundamentalistiska ideal, dessutom låter resten av världen detta ske på grund av någon form av dåligt samvete för att "vi" inte stoppade Adolf i tid....:-(

Sen sitter vi på våra höga hästar och förundras över att det skapas organisationer som använder våld som försvar, som man behandlar andra kommer man själv att bemötas, att vi dessutom låter deras förespråkare (bl.a. Helle Klein) få uttala sitt stöd för dessa självgoda förtryckare i ledarspalter i våra dagstidningar och andra media skapar endast en grogrund för mera våld, att se Judendom som något som står högre än Muslimsk tro visar bara att det vi kallar empati existerar på av oss godkända regler, all jävla form av religion är skadlig för mänskligheten, se bara på falskheten som existerar inom kristendom, där man säger att alla är lika inför "gubbjäveln" eller katolisismen som består av ett prästbestånd som i tysthet har rätt att utöva sin äckliga pedofilism på korgossar utan att någon ställs till ansvar.....?

Religion borde bekämpas seriösare än vad som sker och den dag någon söker en förtrupp till att få slut på detta, då står skribenten till förfogande i denna kamp, så att snacka skit om Muslimska fundamentalister när man tolererar kristendom, judendom och katolisism är fan i mig "att kasta sten i glashus", skribenten skall fan i mig köpa en Palestinasjal......!

Jag var nu ganska mjuk i detta uttalande, min ursprungliga idé var att använda ett starkare språk, men man vill ju inte stöta sig med alla empatifyllda idioter med en religiös grundsyn....:-)

Detta kan vara den sista bloggen som jag skriver, jag kommer att ta ställning till detta under morgondagen, just nu är jag jävligt trött på alla "socialt högstående empatifyllda låssasfigurer" som trampar på detta klot.....:-(

Har ni synpunkter på detta, så går det bra att framföra dom antingen här under, eller ocså kan man vara en anonym typ och maila det direkt till mig på: classe@classe.nu, jag ser fram emot era synpunkter, bara så att ni vet....!

Sov Gott eller God Morgon, detta gäller oavsett edert ställningstagande.....!

Grumpy (Ateisten) Old Man

1 kommentar:

  1. Godmorgon Visby..
    I ärlighetens namn har jag ingen synpunkt nu. Men brukar kommentera så jag har rent mjöl i påsen. Trodde du skrev för din skull och förhoppningsvis dina läsare. Tänker mer att du kanske ska tänka efter att skriva lite mjukare,. Det gillar vi tjejer iaf, iaf jag. Men alla gör som dom vill,. Dina bästa inlägg har för mig varit dina gamla minnen. Jag kanske läser fel tidpunkt när klockan repeterat "Gå upp för fan" i 1,5 timmar innan jag sitter här. Sköt om dig nu och det är ditt beslut. Slutar du blogga tackar jag för den tid som varit! Och har haft enormt nöje, men skiter i politiken.. Kramar från Bajenland! (ps, fler av dina läsare har inte facebook och vet inte hur man kommenterar, men kan läsa!)

    SvaraRadera