Besökare idag


torsdag 2 december 2010

Uttråkad skribent är bättre än ingen skribent........!

Som överskriften säger, så har skribenten inte mycket att skriva om, men gör i alla fall ett tappert försök att få ihop några rader.....:-)

Skribenten är dock väldigt trött och frusen, kanske är det åldersrelaterat, glömde ju bort att sova under några år i min ungdom av förståeliga skäl, hoppas nu kunna sova ifatt på äldre dagar....:-)

Dagens prestation betyder att vad som avser arbetet i innerstaden, så kommer jag förmodligen att kunna hålla "deadline" genom att göra en av dom lediga dagarna till arbetsdag, detta dock endast under förutsättning att även målaren R gör det samma.....!

Såg förresten på "fejjan" att mina små skyddslingar E och I från Ekerö har blivit smittade av den fruktade "påssjukan", vilket deras föräldrar borde vara glada över, efter som påsar är dyra saker idag, dessa omtänksamma gossar har tagit hem detta gratis till sina föräldrar, om nu inte föräldrarna förstår vad detta är värt, så borde dom kolla i närmaste ICA-butik, där kommer dom att komma till insikt över att påsar i utgångskassan kostar 2 kronor styck, vilket i realiteten innebär att dom stackars barnen har bidragit med 4 kronor till hushållet, Heja pojkar, låssasfaffa kommer att stötta er i eran begäran om högre veckopeng, var så säkra på det....:-)

Har inte ens orkat engagera mig i dagens tidning eller TV-utbud, varför det är ruskigt svårt att hitta något att reta upp sig på och därmed skriva om, såg dock som hastigast på morgonnyheterna i morse att någon "jerk" har frågat X antal barn om dom känner rädsla inför miljöhot (i luft och vatten samt global uppvärmning), 60 % procent var rädda......?

Om man är låg eller mellanstadieelev och magistern/fröken ständigt påtalar att det pågår en förstörelse av jorden, då vore det jävligt märkligt om inte barnen påverkas av denna hjärntvätt, frågan återstår dock om den information som en lärare ger sina barn grundar sig på saklighet eller bara är ett resultat av att läraren själv är påverkad av saker som dom får genom sensationsjournalistik......?

Att en mellanstadielärare kan stå och påtala sina egna teorier som fakta till minderåriga barn ser skribenten som en samhällsfara, blir nästa steg att dom även har rätt att påtvinga våra barn sina egna politiska åsikter......?

Grunna på det, annars blir det bara ett avslut som är sig likt: God Natt eller God Morgon.......!

Grumpy (Frågeställaren) Old Man

3 kommentarer:

  1. Godmorgon ☺..

    Clarre, påssjukan och vattkoppor är två olika barnsjukdomar.. Så tog du inte hand om dina "små" när alla 3 antagligen fick sjukdomarna samtidigt?
    Kram på dig och trevlig helg ☺/p

    SvaraRadera
  2. Jag gick på Nocinan när jag var ung och var aldrig sjuk, varken i påskoppor eller vattensjukan, men jag är inte helt säker dom var starka (Nocinanen).....:-)

    SvaraRadera
  3. Pia har koll ser jag haha... K

    SvaraRadera