Besökare idag


måndag 27 december 2010

Som det var i Uppsala, fast tvärt emot.......

Skribenten börjar klurigt med ordlek, som överskriften antyder: Tomten kom och tomten gick......:-)

Nu är det dags att sammanfatta Julen 2010: KANON, dock med ett förbehåll, jag får aldrig uppleva Julklappsbyten i mellandagarna, för att allt jag får i Julklapp är sånt som är "Klockrent", frågade just 2:an M och Hälften om dom någonsin har fått byta Julklappar som dom har fått, men det blev samma svar där, konstig familj som alltid är nöjda.......?

Har haft ett längre förhållande den senaste tiden, hoppas dock att förhållandet snart kan avslutas, kommer inte att sakna detta kortare "vänsterstick" som jag har tillbringat mer tid med än familjen och även Hälften kommer på undantag av detta förhållande, smaskig historia det där, men Toro från Canada (hon heter så) har tagit upp alltför mycket tid just nu, Nå, jag börjar tröttna på henne och det skall bli skönt att få hela historien ur världen, dessutom är hon ett ganska kostsamt förhållande hon "drar i sig" bra mycket mer än mina andra damer i familjen, fast och andra sidan hade jag inte stått ut utan henne.....:-)

Hon är en jävligt bra snöslunga och uppfyller dom flesta önskemål man har....:-)

Annars rullar det på som vanligt här i Visbys Beverlyhills vi har haft besök av PunktrummisKungen A och 2:an M´s bästis E som funderade på att ta namnet Lindgren när hon gifter sig, men skribenten som endast känner "Tattare" (bilhandlare, pushers och "resande") avrådde ljudligt från detta namnbyte, nu återstår endast att se om Grumpy´s råd kommer att följas....? Skribenten räknar med bråk om detta, säg aldrig vad du tycker i Sverige......:-)

2:an M´s Hockeyspelande V anlände med nattbåten från Oskarshamn under gårdagsnatten, så nu börjar tiden bli mogen för en mindre Wiskeyprovning någon av dagarna, man vill ju gärna att gossen skall få med ett bestående minne av sin Gotländska vistelse, Hm, lagom borde då lämpligen "vara hemma" som det så vackert heter i ordspråket, annars föreligger risk för att inget minne blir bestående......?

Aftonen skall bestå av ytterligare en "Lilla Julafton", men först skall det avnjutas lite Dopp i Grytan hos grannen G, bäst att även där låta "lagom vara hemma", morgondagen kommer att avslutas med ett besök på Black Sheep Arms för 6 personer, Skribenten, Hälften, Uppsalasystern (Hälften´s) Y, sambon (systerns) N, 2:an M och hennes V, bord för sex (alltså antalet...) är bokat och klart....:-)

Just nu pågår letning av kanal 10, för att V har gett sig "själva den", skribenten är för närvarande katt och husvakt åt grannen och gick därför in till dom för att kolla om vi kunde låna ett Boxerkort hos dom, problemet var dock att "jävla" Robert inte har skött sin reklam på ett vinnande sätt, grannen hade Viasat och där hittar vi inte kanalen vi söker...... Skribenten lånar uttrycket som 2:an M nästan har upphovsmannarätt på CRAP......!

Jag kommer att försöka uppdatera denna sida även i morgon, jag har varit usel på detta under Julen men anser att min tid har varit viktigare på annat håll.....:-)

Avslutningen får därför bli mer anpassad till rådande läge: God Fortsättning på er kamrater....!

Grumpy (Securitas) Old Man

4 kommentarer:

  1. Galenpannna! Har ju lovat nu.. Ska leta vidare efter bättre namn.

    SvaraRadera
  2. Jag fattar inte... är Lindgren zigenarnamn? Dessutom är okriminella inte "riktigt" ord, så det kan ju förklara en del.

    Läste om det ökade antalet anmälda stölder av snöslungor, jag rekommenderar att du låser in henna, så hon inte får för sig att springa iväg till grannen.

    SvaraRadera
  3. "mörka" bilförsäljare med finsk brytning heter oftast Lindgren, halva Västerorts kriminella individer med finsk brytning och med svarta byxor, skinnstövlar och kråsskjorta under 60-talets senare del hette Lindgren..! Bör besvara spörsmålet angående "resandefolks" efternamn....:-)
    Snöslungan bevakas med hjälp av oregistrerad AK4 och ilsken hankatt....:-)

    SvaraRadera