Besökare idag


torsdag 23 december 2010

Skribenten lever och även hans lever......:-)


Bloggen har stått stilla och så har även trafiken i Visby med alla Julyra damer vid rödljusen, men om detta skall vi inte orda ett skit, för nu är det Jul och vi lämnar rödljusen och går över på Julljusen....!

Skribenten har varit helt ur slag sedan några dagar och levt med en näsa som droppar men med hjälp av andra droppar fått näsa och öron att sluta droppa, i morse efter ett totalintag på 200 liter näsdroppar så har locken i öronen släppt och skribenten kan åter svälja men dock bara hjälpligt (Julöl), tomten ansåg tydligen i alla fall att varken granen eller skribenten skall dö av torka under den stundande Högtiden....:-)


Vid denna tid skall man tänka på Jesus födelse, men vem har tid med detta: Mat skall göras, klappar skall slås in (om man inte är ungdom och det är fest på stan, då slår man in fönster istället), gran skall stjälas och kläs, barn skall hämtas och "servas" och även tomten skall kläs (fast det är inte före klockan 16.00 på själva aftonen).......:-)

Sista tjyvsmakningen av Julbordet har avnjutits, skribenten känner smaken, trots att alla säger till honom: Köp inte kläder själv, du har ingen smak.....:-) Dock känner skribenten avsmak för sexhandel, när det gäller småbarn och har under Julhandeln lagt sina 5 extrakronor i varje butik som är ansluten till detta stoppaprojekt och hoppas att ni andra har gjort samma sak......!

Skribenten fick sin första Juldricku till aftonens måltid och hävdar å det bestämdaste att Dricku är lika solklart som att Tomten är Grönvit i tanken och handling, den röda färgen till dräkten har han fått av någon svartgul figur som hoppades på att han skulle bli utvisad, men inte ens Migrationsverket köpte den jävla AIK-idén......:-)

Mullvaden hälsar till er och hoppas att ni får en bättre Jul än vad han får (skälet till detta är att han tycker att vi har satt honom på diet), han uppmanar er alla att starta en intressegrupp på fejjan som han anser skall heta: Katters rätt till fulla matskålar före hussars fylleskålar....:-)

Skribenten skall inte störa er längre, utan avslutar för ovanlighetens skull med:
EN RIKTIGT JÄVLA GOD JUL på er mina kära läsare.....:-o

Grumpy (Tomten) Old Man

3 kommentarer:

  1. God Jul Till Dig och Hela din Familj med sambos! Men aldrig att jag håller med om det där med drickun.. Glömmer aldrig när jag höll på att spotta ut det över grannen G:s Julbord. Tur att sonen A satt bredvid och fick mig att tänka om ☺..

    Kram från Bajenland, ett vitt vinterland..

    SvaraRadera
  2. Önskar dej och de dina en frid full jul, för i morgon gäller det att vara iform för snöskottning. Kram från oss alla på Terra Nova

    SvaraRadera