Besökare idag


torsdag 11 november 2010

Tröttare än Tord och kan inte få ihop något av den energi som krävs för en blogg....:-(

Skribenten orkar fan i mig inte skriva idag och lämnar i dagens blogg endast några bilder med undertext, som ni själva får knåpa ihop er egen text av och skapar på så sätt världens första virituella blogg där det hela helt styrs av läsaren, sug på den ni....:-)

Ni kanske inte är helt medvetna om det, men ni är nu delaktiga i en framtida bloggvärld, som är få förunnat att uppleva redan i sin linda, njut nu till fullo och betänk att ni är ca. 20 - 50 personer av hela jordens befolkning som är utvalda.......!

Sportens värld innebär att fansen jagar sina idoler, ÄNDA in i privatlivet......!


Efter att socialstyrelsen har haft grundlig genomgång av mammografins verkan, så utökas nu verksamheten med att även män får vara delaktiga i läkarvetenskapens kunnande.....!


Sveriges insatser i Afghanistan utvecklas nu vidare, även skolpengen gör framsteg, dock kommer det att råda brist på behöriga lärare.......!


Det skall bli billigare att annonsera i dagspressen, många människor hittar sina hyreskontrakt i dagspressen.....!

Sov Gott eller God Morgon, hoppas att ni kan få ihop några rader i denna världsrevolutionerande virituella blogg från november i nådens år 2010, får ni ihop några rader, då kan ni skicka dom till skribenten på classe@classe.nu, jag ser fram emot en välfylld inkorg i mailen under morgondagen....:-)

Grumpy (Inovatörens Herre) Old Man

1 kommentar:

  1. Men...
    Sov ut nu i Helgen då, så vi får lite mer att läsa till Kaffet!
    Kram på dig och hälsa E och rara Grannen G..
    p/som har en Bajenhelg framför sig ☺

    SvaraRadera