Besökare idag


fredag 19 november 2010

Intet är som väntans tider, skribenten väntar.....!

Sitter framför reklamfri TV och väntar på att "snuten" K från Ekerö och hennes elektriker M skall komma hit med våra "låssasbarn" runt midnatt för att sedan ladda för kalas i Burs på fredag kväll med lite Wiskeyprovning och god mat, dock är skribenten tvungen att jobba i morgon samt några timmar på lördagen, lär er nu av detta, att det man skjuter framför sig måste måste man sen göra när man har som minst lust......:-)

Detta är skillnaden mot kärleken som sköts när man har som mest lust......:-)

Dagens blogg har inte särskillt mycket att förtälja herrskapet eftersom skribenten inte tänker berätta något om sin otroligt skötsamma uppväxt idag, utan vi lämnar nästa kapitel i den storyn tills andan faller på, vilket kanske blir under helgen d.v.s. söndagens afton om skicket på författaren är hyggligt.......?

Skribenten värmde en glögg och hade planer på att hetsa upp sig med hjälp av Aftonbladet, men hamnade av någon anledning hos Flashback Forum, detta underbara forum, där folk får/vågar säga vad dom tycker, länk dit kommer att publiceras under helgen, skribenten fastnade på tolkningar av uttryck, så jag bjuder på några som avslutning på detta korta blogginlägg:

Förstamajdemonstration = Den dag på året då en samlad vänster går ut på gator och torg och demonstrerar mot det samhälle de själva styrt i åttio år.


"Vi borde avskaffa demokrati eftersom folk utnyttjar den till att rösta på Sd." - Slutsats dragen av kvinna på Facebook efter att hon upptäckt att demokratin tagit en för henne icke önskvärd vändning.

8-barnsmamma i färgglada kläder med integrationsproblem = zigenerska som stjäl.

Offer för samhället - person som medvetet väljer att upprepa ett beteende som konstant försätter de själva i dåliga situationer (vanligt t ex om kriminella eller de som skiter i skolan)

God Natt eller God Morgon på er kära vänner, skribenten drar sig värdigt tillbaka denna sena timme...:-)

Grumpy (Offret i samhället) Old Man

2 kommentarer:

  1. Godmorgon Clarre..

    Du har så rätt.. Du måste ju själv bestämma när du vill skriva dina "otroliga historier" men ändock så sanna ☺. Så fortsätter att träna mitt tålamod, att vänta är inte min grej. Men ibland är det väl som talesättet säger, Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Hälsa nu K och E.. och var snäll mot dom söta barnen! Kram på dig och ha en trevlig helg ☺☺☺. p

    SvaraRadera
  2. Låter som du har en schön helg framför dig, unna dig det.

    Karlar i stora bilar som livnär när sig på att fika = snickare

    SvaraRadera