Besökare idag


måndag 15 november 2010

Dansk KroFerie är bokad och klar, betald och resedag är 24/11.......:-)

Skribenten har idag bokat resa till Själland för mig och hälften den 24 november nådens år 2011 (skall givetvis vara 2010, som en del observanta närboende så kvickt har uppmärksammat), resan är ett försök att smita från hälftens födelsedagsfirande, hon är lika intresserad av att fira den dagen som skribenten är av att kliva ur sängen på morgonen......:-)

Skribenten är och förblir en lat typ som efter moget övervägande har kommit fram till att fästingar och arbete är 2 av vår Herres misstag på detta klot, men oavsett hans klantighet, så är man tvungen att stå ut med båda.....:-(

Gårdagens blogg behandlade Sahlin´s avgång som hastigast, detta gav vid hand att min gode vän Zapata hörde av sig och frågade vem jag tror kommer bli hennes arvtagare på Socialdemokraternas tron, för att vara helt ärlig, så skiter skribenten i vem det blir, det som blir intressant är att skåda "rovdjuren" inom partiet när alla ska bevaka sin egen gubbe/gumma, partiet består ju som alla vet av vänster och högersossar, striden mellan dessa falanger kommer att göra ett val till ett inbördeskrig och förmodligen så kommer LO´s intressen att få företräde på ont/gott, det kommer i slutändan förmodligen göra att partiet vrids mer åt vänsterpolitik vilket borde glädja mannen som tar avstånd från kommunism (Ohyran), skribenten ser fram mot intern smutskastning i några månader framåt.....!

Klockan är nu närmare midnatt och skribenten behöver boka lite båtbiljetter och göra en förteckning över nödvändiga varor som skall inköpas i Puttgarden innan returresan den 28:e, det gäller givetvis att fylla förråden inför Midvinterblotet som bör firas på ett hedervärt sätt...:-)

Sista stycket betyder ordagrant att: Ni får fan i mej inte mer att läsa på den här sidan just nu, om allt går som det skall, så kommer jag tillbaka i en dator nära dig under morgondagens kväll, men tills detta infaller, så är ni lämnade åt edert eget öde.....!

God Natt eller God Morgon önskas er av en mycket ödmjuk skribent.......!

Grumpy (Halvdansken) Old Man

2 kommentarer:

  1. Godmorgon på Ön...

    Härligt att ni kommer iväg då E vill det. Var lite rädd att det skulle skrivas om politik igen. Så nu en liten undran. Lite goda gamla minnen får dom plats? Är bra så mycket trevligare att läsa om din ungdom eller annat tok du hittat på. Tänk nu på att vissa i Storstan behöver roas lite. Sköt om er bäst ni kan..
    Kramar/p

    SvaraRadera
  2. Hej Du,
    Har Du redan bokat för nästa år, för det är väl fortfarande 2010 ;-)
    Det kan ju vara bra att veta om vedeldningen skall skötas. /grannen G

    SvaraRadera