Besökare idag


lördag 6 november 2010

Pensionärsjäveln talar......:-)

Så har då lördagens begivenhet avklarats, skribenten som nu mera kallas Pensionärsjäveln och har blivit både döpt och uppmanad av grannflickan (liten favorittjej) att se ett program på TV som heter Pensionärsjävlar, tydligen liknar skribentens värderingar deltagarna i nämnda program, redan här märker man att skribenten har svårt att hålla sig till påbörjad mening, endast vår Herre vet hur detta kommer att sluta.......!

Meningen var att jag skulle försiktigt tala om att jag inte ens vet hur GGN slutade, jag vet dock att brodern T som körde loppet hamnade i s.k. prekär situation, d.v.s. hojen pallade i nästan 3 varv innan den gick i spinn och betedde sig som en brandövning hos Blåvingarna (namn på en undergrupp till Scouterna som mest bestod av oskyldiga flickor och skribenten på tidigt 60-tal), resten av GGN ligger utanför skribentens intressesvär, dock har hela evenemanget gjort att skribentens bänk i cyberspace har haft så många besökare under helgen så att den numera räknas som helt trädgårdsmöblemang....:-)

För att inte ni läsare skall behöva undra om skribenten har fått frispel i övre delarna av kroppen, så börjar vi med att förklara "bänken", det går tillbaka till den tid då äldre herrar med törst samlades i Centrum på en av kommunen utplacerad bänk och där dryftade viktiga frågor i samhällslivet, d.v.s. dom satt och ljög för varandra på halvfyllan och hade dessutom smeknamn som ofta syftade på en tidigare lögn eller annat irrelevant............!

Skribentens privata "bänk" har denna helg gästats av: Kryckan, Rya, Rotterdam, Snuskfarbrorn, Ventilen, Glöggen, Hockey, Mullvaden och Cannes sent denna afton dök även Babybiran upp och anslöt sig till övriga......:-)

Trivsamt gäng om man inte ställer för många frågor, Kryckan, Ventilen och Babybiran har ännu några frågor som inte har fått svar, som därför inte är godkända av skribenten, men kanske några flaskor vin i ett senare skede kan vara behjälpliga i den fortsatta utredningen, så vitt skribenten är informerad, så sköttes all tankning av T´s hoj helt enligt planerna (skulle det ha blivit brist på full tank, så kanske plan B hade varit en av dom senare på bänken) och damerna som skulle sköta saken insåg mot aftonen att dom hade hamnat på efterkälke, så nu pågår tankning för fullt och med tanke på att T´s hoj visade tendenser till brand, så utgår skribenten från att även "eftersläckning" kan stå på agendan, men det vet vi inte nu för ögonblicket, kanske kan vi få det mer detaljerat under morgondagen......?

Skribenten har fått stränga tillsägelser från, i första hand Ventilen, att inte publicera mer fakta än nödvändigt om "stallets" topphemliga övningar, detta förklarar en blogg som är helt jävla "kocko" och inte ens är begriplig för en utomstående....:-)

Annars kan skribenten tala om att hela grannlaget har haft trädgårdsdag här i Visby´s Beverly Hills, så nu är vi tankade med Glögg, Grillkorv, Bira och smeknamn (Pensionärsjävel), morgondagen (läs söndag) kommer att gå i fiskerinäringens tecken, vilket ordagrant betyder att skribenten är nöd och tvungen att ta hand om dammen i våran trädgård om inte den skall bli en kopia på Döda Havet, vidare skall jag beklä alla äppelträd med stålplåt eftersom Södermalms Pärla lackade ur på ett tidigare inlägg av skribenten och nu har hyrt motorsåg, för att skipa rättvisa i Gotlands vackraste/ mest välstädade trädgård, jag måste ringa någon som filmar actionen, kan bli en bra hyrfilm: Mac Adams sambo "skenar" vilt eller Masakern från Söder.........:-)

Sov Gott eller God Morgon, beror på hur det går med "eftersläckningen".......:-)

Grumpy (Pensionärsjäveln) Old Man

1 kommentar:

  1. Men Clarre..
    Huvudsaken är väl att Rya och jag förstår inläggen ☺. En och annan som tjuvläser kanske får ihop något vettigt. Hann inte med Motorsågen då vi var lite trötta i morse och planet tog oss hem till Stockholm igen vid lunch. Trots alla "påhopp" så är vi otroligt nöjda med vår vistelse på min favoritö! Ni är trots allt helt j-a underbara och kan ta hand om oss gäster på ett utomordentligt sätt. Så vi niger och tackar! kramar/back on track ☺

    SvaraRadera