Besökare idag


söndag 21 november 2010

Blyg bloggare, märkligt.....?

Gårdagen slutade idag.........?
Eller var det fredagen som slutade idag.......?
Avslagen utslagen snart uppslagen......!
Avtagande framtagande uttagande, helgen är nu avklarad och i Burs lade sig lugnet redan under söndagens början, alla stadsborna avslutade helgens festligheter med sillfrukost hos det eminenta värdparet E och R, som verkligen gjorde allt för att vi skulle ha det bra.....:-)


Bilden visar inte någon av deltagarna på Whiskyprovningen, utan är snarare ett moraliskt ställningstagande för/emot oorganiserade provningar.....:-)

Provningen av Whisky "flöt" enligt upplagd plan, dock med förbehållet att elektrikern M och skribenten hade fuskat lite med festligheterna och därvid kört ett mindre "förspel" som varade till klockan 03.00 på lördagsmorgonen, varför det blev en segare start än vad som var meningen......:-)

Dock visade sig våran "rutin" vara utomordentlig och allt gick som förväntat, 4 sorters Whisky hade värdparet plockat ihop, samtliga från den övre regionen i UK, skribenten uppskattade samtliga utom den sista (Ardbeg) som enligt mitt tycke var för mycket "rökt", dock löste sig detta genom att skribenten gjorde en rokad med elektrikerns 2:a och alla var nöjda..........!

Maten var som vanligt i världsklass och skribenten som aldrig annars vidrör desserter hemföll åt en choklkaddessert som var bland det godaste som har serverats inom en radie runt Vintergatan, kaffe och fortsatt drickande är stämplat som statshemlighet och kan därför inte sättas på print......:-)

Som en anekdot kan förtäljas att vi var sammanlagt 12 personer och 2 halvor på provningen och tillhörande middag, det visade sig att två herrar som anslöt sig senare än vi andra hade ursprung från Södermalm, men numera sedan ett antal år bedriver sina verksamheter i Stånga och Burs, båda hade hjärtan som klappade för en grönvit förening (nu snackar inte skribenten om Hemse BK), när Ekeröfamiljen kom till skribenten och hälften i torsdags så kom den lilla "illbattingen" I upp ur källaren och vrålade "HAMMARBY", uppenbarligen har förskolan han går på tagit sitt ansvar och lagt upp läroplanen på ett ansvarsfullt sätt och nu lär ut att föreningslivets stöttestenar vilar på Söders Höjder.......!

Detta medförde att av 12 +2, var 3 plus den lilla 1/2 Bajjare vilket motsvarar att närmare 30% av Burs då vakna och trevliga befolkning var på rätt sida, så att säga, klarar man av det ens på Södermalm.....:-)

Boendet var som vanligt av hög klass, dock är kvällens avslut klassad, även den som statshemlighet dom närmaste 4 åren, men skribenten kan i alla fall yppa att han vägde sin magra lekamen på en "VIT" våg av märket "Sjöbo", kanske bör man undra: - Hur "vågar" dom.....?

Vikten av detta var att tala om att jag håller matchvikt, trots frosseriet som har pågått hela helgen....!

Jag har sagt det förut, har ni inte besökt detta fina ställe, som Burs Kafe Bar och Matsal är, då får ni fan i mej skylla er själva, kom inte och gnäll i efterhand......!

God Natt eller God Morgon, som det passar sig.....!

Morgondagen kommer att kräva övertid, massor skall hinnas tills på tisdag kväll.....:-(

Grumpy (Matchvikten) Old Man

1 kommentar:

  1. Godmorgon...
    Låter som en pang-helg på många sätt! Men kanske du får lite snö tills nästa så att det är läge för en "vit helg". Det där söta barnet som kom upp ur källaren och gjorde oss till freds med "HAMMARBY", kunde ha lärt sig det av dig..
    Trodde så först! Men gillar genast förskolor på Ekerö ☺. Här är det trist och grått men ska frysa till, lagom till helgen och Bandy på Zinken!
    Kram på dig och ha en bra vecka ☺
    p

    SvaraRadera