Besökare idag


torsdag 11 november 2010

Fortfarande uppretad på politik....:-(

Skribenten fick ett svar på gårdagens inlägg om barnsligheterna som rörde Nobelkommitens handläggande av inbjudningarna till Nobelfesten, svaret kom som ett brev på posten från den stridssugne "Zapata", han skrev att till en fest har man rätt att själv välja vem man vill bjuda, i och för sig helt rätt, men nu är inte detta en vanlig "fredagstillställning" som kan räknas som intern, detta är en fest som sänds över stora delar av världen i Svensk riksmedia och skall representeras av kungligheter och styrande och alltid har varit öppen för partiledare i Sveriges riksdag, utan att Nobelstiftelsen har gått ut och styrt möjligheterna för Sveriges riksdagspartier att deltaga i festligheterna genom sitt betende.....!

Men helt plötsligt så ser dessa personer som sitter i stiftelsen sig allsmäktiga till att sortera bort några som dom tycker har en felaktig politik, att svenska folket har röstat för att få med SD i styret av Sverige det anser dessa besserwissers är så felaktigt valt, så man väljer att inte inbjuda ett av alla Sveriges nu styrande partier, trots att det alltid har varit så att alla partiledare har varit bjudna......?

Skendemokratin blommar för fullt, skribenten hoppas härmed skriftligt att SD i nästa val tar hem storslam på grund av att många kommer att genomskåda vårt "demokratiska" styre i detta land som beter sig som barnungar på lågstadiet, folk som redan nu hyser politikerförakt kommer garanterat inte få större förtroende för dessa "politiska skitstövlar" och egotrippade "Nobeldjävlar" efter detta förfarande.....!

Att vi sen dessutom får leva med att politiker i alla etablerade partier skor sig på sina poster, trots löner som vanliga människor aldrig kommer att uppnå gör inte saken bättre, partiledare och riksdagsledarmöter tar emot gratisresor (M), bjuds på gratis evenemang (S) och slipper dessutom skatta för dessa förmåner som vanliga människor aldrig hade sluppit undan.......!

Den här bloggen är ingen trevlig läsning i afton och det kan ni tacka Riksdagens ledarmöter för, sammanfattningsvis kan jag bara säga: Alla jävla politiker borde stå med namn på skitstövel.se.....!

Det hederligaste i detta land just nu, verkar vara SD (som i alla fall står för sina åsikter (sen må man tycka vad man vill om detta), samt Hells Angels som i alla fall fifflar öppet till motsats mot våra "förtroendevalda" fifflare......!


Om ni funderar på hur jävla många fifflare som för ögonblicket sitter och funderar ut vad dom ska sko sig på under den kommande mandatperioden, då kan ni följa sammanräkningen som just nu pågår, den redovisas här under:


Så till sist, till alla "SKENDEMOKRATER" och er andra säger skribenten God Afton och Tack för Kaffet, jag äcklas av dubbelmoral och dom som utnyttjar sin makt på ett ohederligt sätt....:-(

Grumpy (SKITFÖRBANNAD) Old Man

2 kommentarer:

  1. Godmorgon Du stolta Bajare!

    Vi i vårat lag sysslar inte med Dubbelmoral. Rya håller med utan att hon är med just nu hemma hos mig. Dubbelmoral är till för loosers! Vi står upp för det vi tror på (även om vi faller ibland, men då reser vi oss upp ☺. Så kom igen nu Clarre och följ Bajen med bandyn på fredag och cupfinalen i Fotboll på lördag. Är där och representerar! Har dock bytt klackbiljetten mot sittplats på Södra för trygghetens skull.. Kram och hälsa E!

    SvaraRadera
  2. Lär bli bra drag på lördag, håller faktiskt på bajen då, vore kul för er.

    Ang. blogginlägget så tycker jag massor. För det första så spelar det ingen roll att det tv-sänds över hela världen. Knappast någon tittare utomlands kommer reagera över att Åkesson inte finns på plats, tror du verkligen det?

    Jag hävdar fortfarande att de kan bjuda vem de vill och att vi kan tycka vad vi vill om det, men så är det. Inga skattekronor går till festen, Nobelstiftelsen betalar ur egen ficka. ( om grannen inte bjuder dig kan du bli sur, men kan knappast göra så mkt åt det). Så ja, de är allsmäktiga att välja vilka de vill bjuda.

    Att åka på gratisresa till Finskt kärnkraftverk, det är knappast något man gör för att berika sig själv.

    Att SD står för sina åsikter vet jag inte om det stämmer heller, men ok. Gör i så fall inte de övriga partierna det? Står inte Moderaterna för att de vill sänka skatten? Står inte vänstern för att de vill höja skatten? Fattar inte vad du menar riktigt.

    SvaraRadera