Besökare idag


tisdag 2 november 2010

Den skrivlata skribenten har återvänt efter bortfallet........!

Så var min skrivsemester över, gårdagens skrift frös inne, mest av skälet lättja men också av brist på tid, detta måste därför betyda att dagen har gjort skribenten piggare och han har alltså haft för lite att göra, detta är inte riktigt sant, men vi skiter i förklaringen och går på författandet.....:-)

Skribenten har i afton sett två TV-program i sin helhet, vilket i sig är en prestation, det ena var Rapport eller i alla fall någon form av nyhetsprogram, helt klart är i alla fall att det var på 1:an eller 2:an ty skribenten vägrar att se kanaler som innehåller reklam, i programmet sades det att Jordbruksverket eller någon annan sorts myndighetsinstitution nu har bestämt att dom jordbrukare som odlar lök, i fortsättningen inte skall ha tillgång till 2 preparat som man besprutar lökväxterna med när dom är som mest känsliga (det vill säga när dom är "bebisar"), detta är för att vi "världens samvete" skall leva upp till någon regel från "storebror EU", så nu kommer inte våra Svenska bönder längre att våga odla lök, tydligen är det så att om man skall odla lökar i större skala så är risken allt för stor att man inte klarar av att leva på odlingen, utan att spruta bort ogräset som tydligen oftast konkurerar ut lökplantorna....?
Bönderna skriker nu i panik, så nyheternas reporter frågar mannen från myndigheten varför Svenska bönder inte skall få använda preparatet när dom flesta andra EU-nationerna vägrar att följa direktiven och dessutom använder sig av besprutning under hela växtperioden och i större skala, mannen svarar: - Regler är till för att följas.....:-) Följdfråga blir: - Importen av besprutad lök kommer att öka dramatiskt från andra EU-länder, kommer det att gynna Svenska konsumenter.....? Svaret kommer omedelbart från "paragrafNisse": - Det kan inte vi ta hänsyn till som myndighet.....:-) Skribenten säger bara : VILKEN TUR ATT MYNDIGHETSPERSONER FINNS OCH FATTAR SÅ KLOKA BESLUT.....:-(

Hur ska det nu gå för dom som lever på att odla lökar och det mest skrämmande är, hur skall det gå för oss som gillar att titta på dom (eller det som kommer i mellan).....:-)

Det andra programmet visades på den eminenta kanalen med det passande namnet "Kunskapskanalen", det handlade om överviktiga personer och skälet till detta, det var fan i mig ett av dom bättre program som skribenten har sett detta år, det hette: Varför är inte dom Smala Fetare", mitt råd är att ni håller koll på om detta går i repris eller kollar om ni kan se det på Webben, jag tänker inte ens försöka att återge vad det handlade om för då är jag tvungen att skriva hela natten.....:-) Kontentan av detta blev i alla fall att Mullvaden som skribenten anser äter oss ur huset, nu har ökat sina förutsättningar för att få mer mat, eftersom jag anser att "skrället" beter sig som en människa (dock översittare) och att jag nu fick förklaringen till varför han gör som han vill när det gäller mat.....! Han kom föresten in genom luckan i altandörren igår, trots att det var med en viss möda han kunde få upp den, det var nog svårare än han hade trott och skribenten som stod bredvid, sa till honom: - Knuffa hårdare annars går det ju inte....! Då sa han han som annars alltid säger Mjauuu: Inooww....? Var fan har han lärt sig Engelska, undrar skribenten.....?

Jag har inget mer att tycka/trycka om, så ni får ha det utav bara fan, som prästen sa och log.....:-)

Sov Gott eller God Morgon, undrar ändå om Mullvaden läser språk på distans, skumt är det i alla fall...?

Grumpy (Lökälskaren) Old man

1 kommentar:

  1. God förmiddag ☺..

    Ha ha ja nu skrattade jag gott. Klart Mullvaden kan engelska, kan alla katter. Ska bli så himla trevligt att träffa mina favoritmänniskor på ön igen. Så vi ses imorgon. Kram/p.

    ps. Du vet att Mona får följa med eftersom hon är en Bajenbabe. Släpar inte med mig pack till er Ö ☺.

    SvaraRadera