Besökare idag

fredag 22 april 2011

Ensam vid bloggen....:-)


Hälften kvartar i soffan och 1:an K är ute och käkar med en god vän till hela familjen, men skribenten håller på traditionerna runt påsken, visserligen har jag bara benen i kors, men alltid något sa flickan och log, nä, ska man ligga "på pluss", då får man nog klottra vidare på den här sidan, men klockan är mycket och om man skall återuppstå snabbare än Jesus gjorde, då får man nog släpa sig till bingen, jag har inte tid att ligga och dra mig i tre dagar, fast man vet ju aldrig hur det går efter att man har somnat, trots allt så är jag ju snickarjävel jag också....:-)

Dagen har erbjudit fönsterjobb på nya balkongen med tillhörande träoljning av "dororna", samt montering av ny trädgårdsmöbel vid fiskdammen, nästa större jobb på agendan måste bli rengöring av fiskdammen, så nu hoppas jag att grannen G´s eminenta dotter M hjälper mig med detta (hon har hjälpt mig många gånger förut), en mycket hjälpsam dam som dessutom påtar sig ansvaret att göda den feta katten (Mullvaden) när hans ordinarie servicepersonal är tvungna att bege sig från ön....!

Annars är löRdagens eftermiddag/kväll planerad för festligheter i moderat skala, enklare trerätters med dryck kommer att intagas, vi blir fem till bordet, inte av skräck för 13 som helgens forna bordsvärld hade, utan mest beroende på platsbrist vilket ju i sig är en jävla tur med tanke på hur den måltidens efterspel slutade....! Frågan var om han inte sprang runt och muckade med fel "myndighet", tänk på det om ni har planer på att göra för stora avdrag i deklarationen i år, enligt bilden så var han uppenbarligen hotad.....?

Jag glömde bort att jag skulle skvallra om vad alla pysslade med under STHLM´s-natten då Södermalms Pärla visade sitt rätta festjag och bl.a. svingade sina lurviga på både Hotell Diplomat och Berns Salonger, skribenten misstänker att hon nu sedan hon har kommit upp sig i GGN-kretsar även planerar att ta över vecka 29 här på Gotland, dom påstår strax utanför Södertälje att hon "e en törstig jävel", detta har dock skribenten svårt att tro....:-)

Skulle jag nu inte få svar på tal om detta, då har i alla fall hon försovit sig.....:-)

Med livet som insats så säger jag God Natt eller God Morgon, nu är man på det planet, så nu gäller det att kolla så det inte ligger hästhuvuden i sängen på kvällarna, kanske borde man vara berättigad till skyddat boende från nu.....:-)

Grumpy (Midnattsskrivaren) Old Man

1 kommentar:

  1. Ha ha.. Jag trodde du hade glömt faktiskt. Är finns inget att tillägga om just den natten. Förutom att det är bra att visa att vi från Södermalm orkar parta om vi ändå lämnar ön. Du vet att vi äger allt som har med GGN att göra. Ska blir festligt.. Träningen börjar på allvar nästa vecka då Rya säkert köpt och levererat sin Husqvarna till Brorsan, så Niklas får något att tänka på. Kram och Glad Påsk nu!! kram/p

    SvaraRadera