Besökare idag


måndag 26 december 2011

YES,yes,yes och yes......:-)

Så var det slut på den här Julen, nu är det en annan dag, nämligen en annandag. Där ser man hur särskrivning i sitt rätta sammanhang blir rätt. Annars är det inte mycket att förtälja denna helja, jävligt fyndigt om man får säga själv….:-)
Nu har vi gjort Kasslergratäng, fast vi gav fan i Kassler´n för de hade vi ingen så den fick bli på Fårfiol, vilket kan bli en riktig höjdare, den som lever får se sa hon som hade elever. Jultomten kom som han skulle och uppenbarligen hade jag inte varit elak under året för jag fick några klappar, en var en riktig höjdare och den kom inte från våran surtomte, utan den hade våra snälla och vackra barn (kommer av genarv, vilket vi inte tar någon större debatt om här…!), dom vackra föräldrarna kommer nu att åka till London under några dagar under våren för att ”vissa” av dom skall shoppa medan den andra fick ett tillägg på 60 Sterling Pound till dryck på Pub, den första kommer nu att ha 45 minuter på sig att shoppa medan den andra tömmer tilläggskassan, Jag gillar detta…..:-)

Äntligen har Grumpy fått sin vilja igenom, full storm ute och utetermometern visar 9,7 grader….!!! Den globala uppvärmningen är här, i morgon blommar säkert fruktträden och jag får ”min lön” det var ett klokt beslut att inte ta in utemöblerna, kanske man skall kunna grilla något i trädgården, läge för en potatissallad a´la sommar OWWWIIIII…!
Snart har vi ett Nytt År med medelhavsklimat, det börjar bli dags att rota i garderoben, där borde det hänga kvar någon surfarskjorta sen 70-talet, den som spar han har….:-) Så nu kör vi Stockholmsveckan från och med söndag, så är vi av med den historian redan innan nyår och polisen och våra politiker kan få förlängd säsong med husvagnsägare som har med sig burkmat från Haninge centrum och gnäller över att dom är missgynnade mot folk som bränner kapital på våra Gotländska krogar, äntligen kommer rättvisa att skipas….:-)

Allt från satiriska klubben denna afton…! Ta hand om er och varandra och plocka fram shortsen, nu minskar elbehovet drastiskt….!

Grumpy (Globalvärmaren) Old Man

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar