Besökare idag


tisdag 20 december 2011

Så rör vi om i grytan igen.....:-)

Det är få gånger som man som Skribent i denna blogg kan få tankar som är direktrelaterade till total anarki, men dagens insändare om den nya planeringen av ett skolskjutssystem på norra Gotland ger fog för avskjutning av meningslösa individer inom ”Regionen” (kommunjäveln), skribentens intresse för skolfrågor är i det närmaste NOLL, men insändaren har det goda med sig att skribenten genast vaknar till när insändarskribenten hittar ett så flagrant övertramp i att skriva för skrivandets skull, dessutom undrar man ju hur i helvete kan man publicera sånt skit på en sida (Regionens egen hemsida) som borde visa kommunens vilja att kommunicera med medborgarna…J Jag ASGARVAR åt amatören som skrev skiten och kommunen som har valt att låta fadäsen gå ut via ett media som kan läsas av hela världen om nu någon sen begriper vad det betyder det är en annan sak….?
Nu jävlar "is the bottom nådd", på Region Gotlands hemsida står följande:

Balanserad styrning
I regionen används sedan 2002 en målstyrningsmodell som kallas balanserad styrning. Syftet är att få till stånd en strukturerad metod för styrning och uppföljning av koncernen utifrån vision och strategier.
Syftet är också att säkerställa att fler perspektiv än det traditionella ekonomiska perspektivet tas med i bedömningen om vad som skapar värde för regionen. Som verktyg används styrkort.
I Region Gotlands koncernstyrkort finns perspektiven: brukare/kunder, ekonomi, medarbetare/ledare, processer och samhällsutveckling.
I och med att styrkortet är infört på enhetsnivå säkerställs hela organisationens syn på vad som skapar värde.

Det står också: Författare okänd, tror fan det...:-) Personen som har skrivit skiten måste ju snarast söka hjälp för sina psykiska-  och missbrukarproblem, att sniffa Thinner och dricka Brännvin medan man använder ordbehandlare borde vara förbjudet och inte på några villkor vara skäl för uppbärande av lön från Gotländska skattepengar...:-(
Skribenten som älskar fadäser hos skattebetalda lönelyftande idioter ser detta som ett klassiskt exempel på: Det regnar Manna från himmelen (äntligen fick man användning för det tråkiga ordspråket), att dessutom hitta ett sådant uppslag klockan 06.45 är fan i mig så nära orgasm man kan komma i min kritiska sfär…J

Undrar vad denna eminenta värld/dag kommer att bära i sitt sköte, skribenten ser med glädje och hopp fram mot resten av denna dag….!
Att skriva för skrivandets sak i stället för att skriva för att föra ut ett budskap skapar mer förvirring än klarhet, som ett exempel kan jag visa vad jag skrev runt mitten av 90-talet och sen faxade till utvalda individer (mest till företag under nätterna, det var billigare att ringa/faxa efter 18.00..!) som tejpad rulle runt faxvalsen (man har inte roligare än man gör sig…!), läs och försök inte att förstå vad det går ut på….J

För att vara snäll, så får ni veta att programmet Svart eller vitt var ett samhällsprogram som sändes i TV 4 mellan1994 och 2001. Programbeskrivningen löd bland annat "debatt, underhållning och journalistik om allvar och bagatell". Programledare var bland andra Lennart Ekdal och Thabo Motsieloa, vem jag avser med smeknamnen får ni gissa själva (på den tiden var inte neger ett rasistiskt uttryck, utan en benämning på ett folkslag som har sina rötter i den södra delen av världen), fånigare skjutjärnsjournalister får man leta länge efter….J
Sivert Öholm (pastorsson från Husby) producerade bl.a. det populära allsångsprogrammet "Hela kyrkan sjunger" under 1973-1983. Han har varit programledare i en rad program. Under 10 år som debattledare för programmet Svar Direkt i SVT gjorde han sig känd för sin provokativa debattstil. Hans fanatiska religionsanpassning mot homosexualitet, utomäktenskaplig sexuallitet, och påhopp på abortlagen, hets mot prostituerade och deras kunder samt skräck för allt vad svordomar beträffar gjorde att karln "slutade" på SVT och började ”jobba” inom frikyrklig verksamhet och det tackar jag fan i mig Gud för…J
Tommy Wahlgren var vid denna tidpunkt VD för Svenska Spel...J
Lars-Gunnar Björklund hade TV-programmet Tipsextra på lördagarna...J

Inte för att detta på något sätt förklarar sammanhanget i min skrift, men lite underlättar det för delar av texten:
Nya nattfunderingar.
Dokumentet är uttänkt och författat av undertecknad, utan influenser eller påverkan av nuvarande regering. Dock har viss hänsyn tagits till rådande beredskap i bortre Asien.

Att överhuvudtaget sätta sig och fundera i dessa banor en sen timma som denna, ger oss en första förklaring till kommentaren om Asien och där existerande bergstoppar med profilstrukturer som baserar sig på: Först så går det upp, sen så går det ner. Här för går det nu att urskilja dom som inte begriper ett endaste ”jota” av det som här beskrivs, det torde röra sig om samtliga, även han som skriver utan att ha ett sammanhang klart för sig.

En sådan chocköppning bland de verbala bergsstigarna kräver givetvis en guide som är bevandrad i första hjälpen. Vad kan då vara mer på sin plats än ABC-kunskap (andning, blödning och chock) i detta läge? Dom som hoppas på en tidig nödutgång bland versalernas slingrande gångar bör nog överväga att lämna WO, med hänvisning till mänskliga rättigheter.
Detta formulär är granskat och godkänt av de alfabetiska granskare som borde ha arbetat inom den lokala granskningsenheten, men på grund av lässvårigheter fick övergå till regeringsposter av enklare slag t.ex. finansministeriet. Dessa poster går numer över Internet, varför meriter ej bör finnas hos den/dem det berör. Postverket hälsar säkert inte på modemhanterare och faxnyttjare, om inte dessa har fallskärmsavtal med redan erlagt porto.

Vart undertecknad vill komma med följande skrivelse går ännu ej att utröna, dock kan man hoppas att han kan komma till ”skott” inom en inte all för avlägsen framtid. Risken finns alltid att betraktaren börjar ifrågasätta dokumentets riktighet, så det säkraste är väl att byta rad.
Radbyte utfört!!!!!

Det hjälper föga. Författaren består, man häpnar över hans så utstuderade metod att ständigt kringgå ämnet/sakfrågan. Om förstånd existerade, så borde han ha avslutat skrivelsen, dock har följande status i ärendet uppnåtts: Då undertecknad ej har blivit demokratiskt vald till undertecknad, utan endast är självutnämnd så kan det ej bli tal om uppsägning av titeln undertecknad, en sann diktator blir aldrig uppsagd, dessa avrättas i revolutionens namn. Om det trots detta skulle bli aktuellt med annat än avrättning så är det bäst att ringa Aftonbladet och ”Svart eller Vitt” som alltid har synpunkter, både neger och rangel vill säkert utnyttja sin ”kunskap” inom skjutjärnsjournalistik. Sivert Öholm har ju en förödande påverkan på FAN-clubben, måtte alla torskar ruttna i vattnet, så man slipper se dom på ytan (förlåt författarens långsökta humor, han menar givetvis ryta, JA, TV-RYTAN). Denna afton har upphört….!!!
Nästa afton har börjat…!!!!

Nya funderingar, rörande marginella påslag för sporthandlares överlevnad, ämnet kan dock ej bli annat än skummat med tanke på att pappersindustrin sakta uttömmer alla norrländska skogsresurser, vilket gör att författarens papperskonsumtion måste hållas nere. Barnen stör nu författaren med för stunden en önskan om att få beställa önskeskivor hos RADIO FÅÅÅR. Detta gör att ett tidigare stört dokument nu har hamnat utanför all sans och vett. Författaren tar därför välförtjänt vila, återkommer efter III-klassens inmundigande. Fan trot sa han som fick 7 rätt på travet. Ring inte oss, vi ringer er om något dyker upp….!!!
Korta "raster", kan det vara något för tryckeribranschen…????

Femman kommer, nian går, LOTTO ingen menske dock förstår, en alldeles för liten del av det som skrivs idag har rim om man bortser från frosten. Alla talar om livets cykel, men är det verkligen en MONARK undrade kungen…? Bortse från trivala frågor och njut av cigaretten sa PRINCE´n. Svåra fläckar på lungsäcken tas lättast bort med ARIEL, enligt oberoende källor blir det bara två kvar. Tommy Wahlgren undrar:  -Varför två när man kan spela TRISS…? Ytterligare en person ansluter sig till gruppen runt tangentbordets förtrollade sfär, Lars-Gunnar Björklund vill tipsa om klädvård, i första han skötsel av skjortor med tips om strykning s.k. STRYKTIPS…!!! Nu har författaren insett att dokumentet och dess innehåll börjar urarta och ser genast att lämpligt avslut borde bli en diskussion ang. Kinesers rätt att exportera CD-skivor till EU´s medlemsländer, detta kommer att ur konkurrenssyfte att slå hårt mot Europeiska tillverkare, den störtsta försämringen blir nog ändå ljudkvalliten som självklart är RISigare hos dom Kinesiska varorna. Vi lämnar härvid Elitserien i skrivgagg och låter den lokala författaren få tid att tänka om och ångra sin skrift, kanske kommer han en dag till sans….? Författaren lämnar nu lokalen under stående ovationer, inte för det han skrev, men för att han äntligen gick….!!!!!

                                                                                                             Tänka rätt, är inte lätt….!!!
                                                                                                            NATTENS VERBALA RIDDARE

Fattar ni vad jag menar med skrivandet för skrivandets skull, eller tala för talandets skull, texten är lika klar som Region Gotland´s som i realtext borde skrivas:
Vi låtsas numer att vi kontrollerar våra beslut på ett sätt som ska göra att ni TROR att vi har ett noggrannare urval som vi baserar våra beslut på och dessutom ger oss möjligheten att skylla på att förutsättningarna var annorlunda när vi tog besluten...:-)
Hoppas att ni får det bra tills jag återkommer…! Sov Gott eller God Morgon, beroende på era vanor..!
Grumpy (Svammelman) Old Man

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar