Besökare idag

lördag 25 juni 2011

Long time...:-)

Saker har hänt i min insnöade värld sen senaste uppdateringen, men kan inte redovisas i detta enkla forum på något annat sätt än att skribenten har fyllt på förråden av sommarbira (en kortare Tysklandsresa) tillsammans med gossen D som fortfarande försöker slita ut gubbjäveln, vidare har arbete utförts för att slutföra uppgifter som skulle vara klara till Midsommar (samtliga blev "nästan" klara), dagens rapport går i trädgårdens tecken, om ni inte lider av snuskig fantasi (det gör skribenten), kort sagt så lyder den som följande:
- Busken såg bra ut, så den tar vi som den är, men Häcken var jag tvungen att klippa i.....:-) Detta är så grovt som jag vågar vara, men kanske blir det grövre senare, som flickan sa och rodnade.....:-)

I övrigt, så börjar sommarfirandet med att 1:an K fyller 30 den 30:e i denna månad, sen drar hela familjen på rockkonsert dagen efter för att lyssna på och uppleva Bob Dylan i staden som ingen flyttar ifrån (alla Bor länge....:-( Hur gammal var inte den....?), dessutom kommer damerna i familjen att få höra och se sin älskade Håkan Hellström (skribenten skulle inte ens kunna peka ut gossen på en bild där han är ensam), trots detta så ser jag fram emot en familjeträff i ett område som inte är vår vanliga miljö....:-) Ska man hinka bira, då gäller det att vidga sina vyer.....:-)

Just nu pågår försök att styra upp boendet med hjälp av en "mindre" husbil, skribenten sökte en variant med kaklat badrum och skinnfåtöljer, men allt är uppbokat, så vi får bo som "fattiga" med 6 bäddar och utan lounge, vi äldre har det svårt......:-)

Efter rockstuket så kommer bara 2:an M med hem och dom andra ansluter senare, husbilen skall hämtas i "Nortan" som gossen 3:an E kallar hålan, skit samma, saker löser sig under resans gång och 1:an K har pröjsat plåtarna medans föräldrarna får tära på ramarna och pröjsa bilen....:-)

I övrigt har jag under helgen blivit osams med ett stycket granne som inte klipper sin del av gränshäcken mot honom, för att inte skapa oreda i relationer så kan jag säga att det avser inte min eminenta granne på norrsidan (klurigt skrivet, ingen blir ju då utpekad....:-) Om ni undrar vem det är, då kan Södermalms Pärla peka ut honom för han kollade över häcken (inte hennes) när hon var här förra sommaren och ropade med "kvinnlig röst" - Hej Evvvvvvvva....:-(

Nog om grannar och uppdateringar, skribenten kommer att lämna lite delrapporter om livet här i Visbys Beverly Hills under sommaren, annars är jag som vanligt skitförbannad på kärringar i bil, Destination Gotland (då räknas inte min granne Peter L in i gruppen) och massor av samma sak som jag har tjatat om i den här bloggen, just det jag glömde bort att nämna Skåneäcklet som fyller en funktion i skribentens vision om Wilmer X-låten "Jag spelar under hot" som numera sen ett år tillbaka heter "Han lever under hot".....:-(

Men förhoppningsvis, så kommer jag nu att kunna lägga lite mer tid på denna sida, uppdateringar kommer att komma under hela sommaren.....:-)

Ta hand om varandra, skribenten tar hand om sin veranda....:-)

Grumpy (Nyvaken) Old Man

4 kommentarer:

 1. Ett besök på Burs Kafé, Bar & Matsal - vilket gladde ägarna E & R - glömde du skriva om... en trevlig tripp till ja, du vet "Borlänge"...men kom hem...

  SvaraRadera
 2. Jag har till och med skapat en logginpunkt till ert eminenta "mathak", min verbala reklam för er skall inte ligga i samma cyberrymd som äckliga grannar på södersidan och deras "lurviga" häckar som tvingar skribenten att "klippa andras tillhörigheter", det slutade jag med på 60-talet.....:-) Hälften hälsar med kramar och tackar för måltiden som gjorde en 8-timmarsresa meningslös om man jämnför med 1 timme i eran matsal....!
  Första kramen Grumpy har delat ut på denna sida, den går till er....!

  SvaraRadera
 3. Man kan inte bara ha goda grannar Clarre, det blir boring då. Men han som verkar så fjantig kanske har mer stake i sig än du tror.. "ler". Var snäll mot hunden bara som inte vill något ont! bara lite dåligt uppfostrad. Kram till er alla och ha en underbar resa när K blir 30 ♥ kram

  SvaraRadera
 4. Vad är problemet med häcken? Grannen får väll bestämma själv när hans del av häcken skall klippas..Eller han kanske vill ha det vild vuxet.
  Om min granne skulle tala om för mig vad/när jag skall göra vissa saker i min trädgård hade jag ifrågasatt vad han hade med min trädgår att göra........

  SvaraRadera